Mad er brændstof

Skrevet af - i Kost og sundhed
  • Skriftstørrelse: Størrere Mindre
  • Visninger: 713

Mad er brændstof - altså leverer vi benzin til jeres motorer! 

Her i firmaet går vi altid meget op i, at mad skal smage godt, give os livskvalitet og fylde os med glæde, men… helt basalt set er mad brændstof. Det er der, vores krop får energien til alle dens basale og vitale funktioner. Det er her, vi henter de makro- og mikronæringsstoffer, som gør, at vi kan overleve.

(makronæringsstoffer er energigivende; kulhydrater, fedt, protein og alkohol, mens mikronæringsstoffer mineraler og vitaminer)

Så udover, at vi prædiker om, at I skal spise, hvad der smager godt – tilsæt smør og spis lidt mindre af det – så mener vi bestemt også, at det er vigtigt med sund mad. Og at man skal huske at spise nok!

Vi ser mange, der forsøger at ”undgå” at spise for meget mad, og det er i sig selv fint nok. Når man altså spiser, hvad man skal. Det er vigtigt, da alle disse næringsstoffer er essentielle for kroppen, hvorfor frasen ”uden mad og drikke, duer helten ikke” er et fantastisk eksempel.

Vi lover jer en sund og nærende frokost, hvis I lover at spise! Også af de lækre salater!

… og nej, kulhydrater er ikke din fjende. Det er fedt heller ikke. Og ja, man kan godt få for meget protein. Så spis varieret og i passende portioner og husk det grønne. Det giver vi jer i hvert fald rigeligt mulighed for!

 

- det var en lille, hyggelig opsang i denne tid, hvor man oftest glemmer, hvad mad egentligt er og gør for kroppen. Fokus har efterhånden flyttet sig til, at man lever for at spise, eller ser mad som en fjende (meget groft, jo jo!). Spis vores salater og husk, at rugbrød gør stærk! ;)

0
B-Lunch har endnu ikke angivet en biografi

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.