Klassisk (lag-)kagecreme

Skrevet af - i Opskrifter
  • Skriftstørrelse: Størrere Mindre
  • Visninger: 882

Hjemmelavet kagecreme er noget helt specielt. Man kan spise det med en ske, hvis det endelig skulle være. Det er super lækkert og vi opfordrer på det stærkeste til at lave den helt fra bunden.

Prøv vores enkle opskrift her - det er en sikker vinder!

 

  • 1 liter sødmælk
  • 1 vaniljestang
  • 300 gram sukker
  • 90 gram maizena
  • 12 stk æggeblommer
  • piskefløde til flødeskum(mængde efter smag)

 

Alle ingredienser kommes i en gryde og koges op under omrøring - det må ikke brænde på!

(Flæk vaniljestangen op på langs, skrab kornene ud og kom både stang og korn i gryden til kogning. Stangen tages ud dagen efter inden piskning)

Hæld derefter den varme creme i et fad, lad det køle lidt af og på husholdningsfilm på helt nede på creme, så der undgås kondens. Sæt fadet på køl natten over.

Pisk cremen op - fjern først vaniljestangen - og vend med flødeskum.

0
B-Lunch har endnu ikke angivet en biografi
Forfatterens seneste indlæg

Arkiv

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.