Hvorfor er fadet halvt fyldt?

Skrevet af - i Kost og sundhed
  • Skriftstørrelse: Størrere Mindre
  • Visninger: 712

Man fristes til at spørge, om fadet er halvt tomt eller halvt fyldt, men det er faktisk slet ikke tilgangen til fadet, vi vil ind på her. (hos os er det aldrig halvt tomt… selvfølgelig!)

Derimod vi vil gerne lige vende det med, at nogle af jer – ofte den sidste fjerdedel – til frokost vil opleve, at skålene med salat, pålæg, brød eller varm mad ikke bugner af volumen længere. Vi er klar over, at dette kan se kedeligt ud, og prøver naturligvis at undgå dette ved bl.a. at samle de forskellige madvarer på fadene eller hælde dem på mindre fade. Men hvorfor fylder vi dem ikke bare op?

Jo, det kunne vi sagtens gøre, men… når først madvarerne har været oppe på buffeten, hverken må eller vil vi af hygiejnemæssige grunde ikke bruge det igen, hvilket altså betyder, at det skal smides ud. Det er endnu ikke sket, at den sidste fjerdedel af frokostgæsterne kan spise mere end de tre første til sammen.

Vi er som bekendt imod madspild og vil derfor gerne kunne gøre brug af ”resterne” igen på nye måder eller som et supplement til den efterfølgende dag. Derfor er I altid velkomne til at spørge, om vi har mere af det ene eller det andet, da vi hellere vil rende en tur ekstra til køleskabet for at hente lidt ekstra pastrami end at fylde hele fadet op for derefter at smide 20 stykker ud.

NB. Det sker selvfølgelig også, at vi ikke har mere af den salat, der er ved at være tom, men spørg da hellere!

0
B-Lunch har endnu ikke angivet en biografi

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.