Fødselsdagsbordet

Skrevet af - i Tips og tricks
  • Skriftstørrelse: Størrere Mindre
  • Visninger: 900

Fødselsdagstema!

Da jeg selv – Maja – snart har fødselsdag (om 11 dage, men hvem tæller?), synes vi, det var på sin plads at lave et lille fødselsdagsindlæg med tilhørende opskrifter.

For hvad er en fødselsdag egentligt uden bløde, luftige boller med tandsmør, tung lagkage med vaniljeprikket creme og lækker, varm chokolade med iskold og friskpisket fløde? Og frisk frugt, mmh… Såfremt man trækker alle smil, sange og det skønne samvær fra altså…

Jeg er selv noget af et dessertøre, hvilket mit fødselsdagsbord som regel bærer præg af. Og jeg kan ikke styre mig. Jeg laver oftest –også i år, når min familie kommer – flere mindre kager, så man kan smage en masse forskelligt, nybagte boller, småkager og varm kakao. Sidste år, da vejret vel at mærke var lidt mere forårsvenligt, lavede jeg også jordbær/rabarbersaft og limonade. Begge gik endda vældigt godt sammen med lys rom, hvis man nu skulle være til den slags!

I år har jeg endnu ikke helt bestemt mig for kage-menuen til fødselsdagen om søndagen, men jeg ved, at min mor(chefen, Bente) skal lave mad til mig på selve dagen om tirsdagen, for lad os være ærlige… Mors mad er bedst – B\lunch’s derefter ;)

Opskrift på:

-       lagkagebunde: http://www.b-lunch.dk/opskrifter/entry/klassiske-lagkagebunde.html

-       kagecreme: http://www.b-lunch.dk/opskrifter/entry/klassisk-lag-kagecreme.html

-       rugbrødslagkage: opskriften må I vente på… ;) men det er en god og lækker variant!

-       limonade: http://www.b-lunch.dk/opskrifter/entry/limonade.html

0
B-Lunch har endnu ikke angivet en biografi

Arkiv

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.