Det er smørret, der gør ’et!

Skrevet af - i Kost og sundhed
  • Skriftstørrelse: Størrere Mindre
  • Visninger: 619

Vi ved det efterhånden alle sammen: smør er ikke det ”sundeste”, vi kan fylde i os, hvis vi kigger på det rent fysiologisk – og definerer ”sundhed” ud fra en kedelig teori. Og det er vel også okay, vi ikke skal spise birkesfranskbrød med tandsmør hver dag året rundt. Så ville det – om muligt – heller ikke smage lige så forbandet godt, som det gør en højhellig søndag formiddag. Men ih dog, hvor alt dog bare smager bedre med smør! Småkagerne bliver fantastisk lækre, det nybagte rugbrød sparker smagsløgene til tango og kartoffelmosen liver op.

Hos B\lunch er vi engagerede i sundhed, men vi vil aldrig gå på kompromis med smagen. Derfor er vi ikke blege for at tilsætte græskarpuréen en skefuld smør, ved særlige lejligheder riste vores grove brødcroutoner i smør eller vende de friske ravioli med brunet smør(og parmesan og salvie… selv tak!). Men alt med måde! Der er få steder, hvor man næsten ikke kan få for meget smør, og det er primært i kagebagningen.

Vi vil ellers opfordre jer til ikke at være bange for smør. Smør er ikke farligt. Smør er lækkert i små mængder og kan løfte jeres kokkerering i hjemmet til nye højder. Så husk på, at den teskefuld smør, man kommer i den ellers ”sunde” gryderet, højst sandsynligt ikke vælter sundhedsbudgettet, men at det helt sikkert giver indre sundhed, velsmag og varme i kroppen!

0

Arkiv

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.