Vi Serverer

Hos B\LUNCH tilbyder vi følgende services:

  • Virksomhedsfrokost
  • Kantinedrift

Vi leverer en lækker buffet hver dag, hvor der er taget hensyn til forskellighed. Buffeten består af en lun/varm ret med tilbehør tilberedt af årstidens udbud, flere slags salater med fokus på råvarerne, lækre pålæg med tilbehør, hjemmebagte rugbrød og grovbrød, samt frisk frugt. Hver uge er der spændende forskellige oste og endvidere en dag med hjemmebagt, velsmagende kage. Vi tager naturligvis udgangspunkt i virksomhedens behov og tilpasser buffeten, så I er glade og tilfredse. (Her kan du eventuelt have et menupunkt, der hedder Eksempler på buffet)

Kantinedrift

Vi tilbyder professionel og fleksibel drift af jeres kantine, hvilket er en af vores kernekompetencer. På den måde kan I få frigivet nogle ressourcer, som I kan investere i jeres kernekompetencer det er win win.

Personalekantinen udgør et stadig vigtigere element i kampen om at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Mange oplever frokostpausen som et af arbejdsdagens absolutte højdepunkter, og nutidens medarbejdere stiller flere og større krav til den mad og den service, de tilbydes i personalekantinen.

Vi imødekommer kravene om et bredt, sundt og varieret udbud. Samtidig står vi inde for de gode råvarer, frisk og velsmagende mad af høj kvalitet, samt professionelt personale, der yder en personlig betjening og god service.

Fordelene er til at føle på:

  • Bedre tid til at koncentrere jer om jeres kernekompetencer
  • Professionel kantinedrift
  • Fast pris og én samlet regning
  • Minimal administration
  • Ingen personale omkostninger eller ansættelser

 

Vidste du at...

B\LUNCH har respekt for gode
råvarer og vil behandle og tilberede dem,
så de ender som en kulinarisk oplevelse.
Vi ser en stor ære i at lave tingene fra bunden.